Referenties bruidsparen

← swipe →

Suzanne luisterde goed naar onze wensen voor de dans, legt duidelijk uit en heeft er een hele leuke dans van gemaakt! Ze gaf de juiste tips en instructies waardoor we snel leerden en haar enthousiasme voor dansen is aanstekelijk. We hebben ervan genoten op onze bruiloft zo'n mooie dans te kunnen doen!

Jan & Roos
Jan & Roos

"Voor onze bruiloft wilden wij graag een openingsdans instuderen, maar het leren van Youtube-filmpjes bleek toch een stuk moeilijker dan gedacht. Na wat zoeken kwamen we bij Suzanne terecht en wat een feest was dit! Na een fijne kennismaking heeft ze voor ons een dans in elkaar gezet die perfect bij ons paste. Suzanne is erg makkelijk om mee te werken, ze heeft veel geduld gehad met ons. Tijdens de lessen gaf ze ons steeds tips waar we mee aan de slag konden en de filmpjes die tijdens de lessen werden gemaakt hebben ons erg geholpen! Na bijna een half jaar dansen wij nog steeds met veel plezier onze openingsdans!"

Max & Belinda
Max & Belinda
"Hoi Suzanne, We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor je hulp bij onze openingsdans op onze bruiloft 6 oktober.
Wat vonden we het spannend om een dans aan te leren, maar wauw wat heb jij het goed gedaan! We hebben veel bewondering voor je geduld, creativiteit en enthousiasme. Iedere les was je zo ontzettend positief, wat voor ons heel fijn werkte.
We zijn zelf écht wel trots op onszelf (maar ook zeker op jou!) dat we een geweldige openingsdans hebben gedanst op onze bruiloft. En wat waren de gasten verrast (vooral omdat ze wisten dat Linda écht geen ritmegevoel heeft en áltijd buiten de maat danst haha). Zelfs dat is goed gekomen 6 oktober, het was prachtig.
We hebben ontzettend veel plezier gehad met oefenen, maar ook op onze bruiloft zelf. En we hebben afgesproken met elkaar dat we de dans zolang we kunnen dansen blijven dansen, jaar op jaar op jaar:-)"
Alexander & Linda
Alexander & Linda

Wij zijn geen echte dansers, maar met hulp en vooral geduld van Suzanne kregen wij het er goed in. Haar enthousiasme werkte goed voor ons. Elke les was een feestje, we gingen er met plezier heen.

Wij opende onze dans samen, daarna kwamen de dochters van Aldert en we sloten de dans met zijn vieren af. Wij hebben met zijn allen genoten van de dansles. Dankzij de aanwijzingen en gezellige lessen van Suzanne, hebben we onze bruiloftsgasten goed verrast. Niemand had het verwacht van ons. Het ging een keer mis, maar niemand merkte het op. Wij zouden het zo weer doen, wat een leuke periode om naar de GROTE dag toe te leven....

Aldert & Annelies
Aldert & Annelies

Wij hebben 4 lessen bij Suzanne gevolgd voor de openingsdans op onze trouwdag. Na 4 lessen van 1 uur hadden we een mooie en leuke dans. Van te voren hadden we nooit gedacht dat het ons zou lukken in 4 uurtjes zonder enige danservaring.

 

We hadden de familie dan ook goed verrast en onszelf eigenlijk ook. Bedankt Suzanne voor de super goede begeleiding en een geweldige muziekkeuze.

Daniel & Chantal
Daniel & Chantal

De danslessen bij Suzanne waren een feestje! Suzanne heeft een warme en vrolijke persoonlijkheid waardoor we ons vanaf de eerste ontmoeting direct op ons gemak bij haar voelde.

 

Hoewel we allebei geen enkele danservaring hadden, was ze in staat om ons in slechts een aantal lessen, een toffe openingsdans aan te leren.

 

We hebben genoten, zowel van de voorbereiding als de verraste gezichten van onze gasten toen we ons dans uitvoerde op de bruiloft.

Dick & Claudia
Dick & Claudia

Suzanne heeft ons een mooie variatie op een wals geleerd in slechts enkele weken. Daarmee hadden wij een prachtige en originele trouwdans op het thema liedje van Belle en het Beest. Onze gasten stonden versteld van het resultaat, zeker omdat wij geen ervaren dansers zijn.

 

Het was heel gaaf om dit samen te doen! Niet alleen op de bruiloft zelf, maar ook de lessen zijn geweldig leuk. En nog steeds dansen wij onze trouwdans wel eens om de herinnering levendig te houden. Een absolute aanrader!

Erwin & Ilona
Erwin & Ilona