Suzanne

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_8720-225x300.jpg
Mijn naam is Suzanne. Ik ben dansdocent en bruiloft gek. Om dit te combineren ben ik Studio Trouwdans gestart. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en ga graag met jullie in gesprek om te zien of ik de dansdocent voor jullie openingsdans ben.

Mijn dansopleiding volgde ik aan Artez Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Tijdens mijn opleiding ben ik allround opgeleid, waardoor ik ontzettend veel dansstijlen kan toepassen in jullie openingsdans.

Naast mijn opleiding ben ik zelf 10 jaar actief geweest als ballroom- en latindanseres, waardoor ik ook de klassieke ballroomstijlen kan gebruiken bij het op maat maken van jullie dans.

Ik ben opgegroeid in Gouda en woon tegenwoordig in Haastrecht. Het liefst werk ik lekker in mijn vertrouwde omgeving. Daarom geef ik dansles in Gouda en de omliggende dorpen en steden. Tijdens de repetities vind ik het allerbelangrijkste dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Je mag altijd zeggen wat je wel en/of niet leuk vindt aan de op maat gemaakte dans dan pas ik het gewoon aan!

Tanja

De afgelopen jaren is het er druk geweest met het maken van openingsdansen. Daarom ben ik al een aantal keer eerder een samenwerking aangegaan met vriendin en dans collega en Trouwtante Tanja. Zij is 15 jaar actief geweest als ballroom- en latindanseres en heeft ook heel wat jaren lesgegeven. Daarna heeft ze zichzelf geschoold in verschillende dansstijlen en geeft ze ook hierin nog steeds wekelijks les. Het kan zijn dat ik jullie aan Tanja koppel. Gelukkig is zij net zo ervaren als ik en maakt ze een dans om niet te vergeten! Neem contact op om erachter te komen of Tanja de dansdocent voor jullie openingsdans is.

 

Een van de belangrijkste dagen van jullie leven komt eraan en natuurlijk hoort daar ook een mooie openingsdans bij. Willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek over een openingsdans? Neem contact op. Wij zorgen ervoor dat jullie samen vrienden en familie kunnen verrassen op de bruiloft. Dit doen wij door een openingsdans op maat te maken en dit aan te laten sluiten op jullie niveau. Op deze manier kan de verassende dans zelfverzekerd kan worden uitgevoerd op de bruiloft.