5 redenen om een openingsdans te doen

1.  Verassing voor familie en vrienden

Een openingsdans is DE manier om je familie en vrienden te verrassen. Vaak organiseren zij wat om jullie te verrassen, en hoe leuk is het dan om dat ook andersom te doen? Een dans aanleren kan op ieder niveau, dus juist als je nog geen ervaring hebt is het mogelijk. Zie je de gezichten van je vrienden al voor je?

2. Een herinnering voor altijd

Als je over tien jaar terugkijkt naar je bruiloft zal je gelijk aan dit moment denken. De leuke repetities die je samen hebt gehad, de gezichten van je familie, en natuurlijke die prachtige actiefoto waar je nog zo lang om hebt gelachen. Het is een moment dat je niet zo snel zult vergeten.

3. Een ijsbreker voor je vrienden en familie om ook te gaan dansen

De plechtigheid zit er op, de champagne is geschonken. Nu is het dan echt tijd voor het feest. Maar nu moet je nog al die familie en vrienden aan het dansen krijgen. Als jullie degene zijn die starten. Met een openingsdans op maat breken jullie het ijs en zal iedereen daarna op de dansvloer staan.

4. In de aanloop naar je bruiloft nog extra tijd met je partner

Een bruiloft zorgt voor een hoop geregel en dat kan best wat stress met zich mee brengen.  Hoe leuk is het dan om in de aanloop naar je bruiloft nog wat extra tijd samen door te brengen met iets leuks. De dans repetities zijn, naast hard werken, voornamelijk heel erg leuk.

5. Een extra vleugje romantiek

Het is stiekem toch gewoon heel romantisch om het feest te openen met een dans. Alleen jullie, met z’n tweetjes op het midden van de dansvloer. Een kort momentje om even echt samen te genieten voordat het feest losbarst.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.